Büyükşehir Su Deposu Blog

Büyükşehir su deposu firması olarak 15 yıllık tecrübe ve uzman kadromuz ile 7/24 su deposu temizliği, su deposu tamiri ve su deposu izolasyonunda hizmet vermekteyiz.Su deposu bakım, temizlik ve izolasyon ile ilgili tüm sorunlarınızda 7/24 telefon, whatsapp, email ,sosyal medyadan 100% müşteri memnuniyeti ile cevaplayabiliriz.

Hemen AraFiyat Al

Sağlığımız için hayati önem taşıyan su depoları Sağlık Bakanlığı tarafından yayınlanan 08.08.2007 tarih B.10.TSH.0.10.00.04 sayılı numaralı genelgeye göre su deposu bulunan bina ve işyerlerinin depolarında belirli periyotlarda ( su kesintisi olduğu dönemlerde 3 ayda bir, diğer dönemlerde 6 ayda bir ) su deposu temizliği ve bakımı yaptırılarak dezenfeksiyonu sağlanmalıdır.

0 ( 544 ) 791 02 29

7/24 hemen ara teklif al

0 ( 212 ) 537 60 66

100% memnuniyet garantisi

bilgi@buyuksehirsudeposu.com

Bize ulaşın hemen teklif alın

Şemsipaşa Mah. 41.Sok No:31 D:9 Gaziosmanpaşa / İSTANBUL

Bizi adresimizde ziyaret edin

100% Müşteri Memnuniyeti Fırsatını Kaçırma

İBB Su Deposu Temizliği Fiyatları?

İBB Su Deposu Temizliği Fiyatları?

Büyükşehir Su Deposu firması olarak İBB su temizliği hizmetimiz ile 7/24 hizmet veriyoruz. İstanbul’un su kaynakları, şehrimizin yaşam kalitesini belirleyen kritik unsurlardan biridir. Bu nedenle, içme suyu temizliği ve sağlığı, İBB su deposu temizliği hizmeti ile güvence altına alınmaktadır.

Apartman Su Deposu Temizliği Fiyatları?

Apartman Su Deposu Temizliği Fiyatları?

Apartman su deposu temizliği, sağlıklı bir yaşam ortamı sağlamak için büyük önem taşır. Su depoları, içme suyu sağladığı için hijyenik koşullarda tutulmalı ve düzenli olarak temizlenip dezenfekte edilmelidir. Büyükşehir Su Deposu olarak, 25+ yıllık tecrübemizle su deposu temizliği ve dezenfeksiyonu alanında hizmet veren güvenilir bir firmayız.

Depo Temizliği Nasıl Yapılır?

Depo Temizliği Nasıl Yapılır?

Depo temizliği ve insan sağlığı için depodaki suyun yılda en az bir kez tamamen boşaltılması ve temizlenmesi ile sağlanır. Bunun dışında depodaki su belirli zamanlarda kontrol edilmelidir. Suyun tadı, kokusu ve renginin değişmesi gibi durumlarda 1 yıl beklenmemeli, kontrol edilmeli ve su deposu temizlenmelidir.

Su Deposu Temizleme Kimyasalları Nasıl Kullanılır?

Su Deposu Temizleme Kimyasalları Nasıl Kullanılır?

Su deposu temizleme kimyasalları ile temizlenen su depolarının temizliği apartman ve işyerleri için en önemli konulardan biridir. Sağlığımız için hayati önem taşıyan su depoları Sağlık Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgeye göre su depolu bina ve işyerlerinin depoları periyodik olarak su deposu temizlenmeli, su deposu bakımı yapılmalı ve dezenfekte edilmelidir.

Su Deposu Temizliği Hizmeti Alan Müşterilerimiz

Su Deposu Temizliği Hizmeti Alan Müşterilerimiz

15 yıllık tecrübe ile Büyükşehir su deposu temizliği firması olarak yıllardır İstanbul ve çevre şehirlerde su deposu temizleme hizmeti veren firmamız kesinlikle profesyonel kişilerden oluşmaktadır. 100% hızlı ve sonuç odaklı çalışan işletmemiz tam olarak amaca uygun olarak hareket etmektedir.

Su Deposu Dezenfekte İşlemi Nasıl Yapılır?

Su Deposu Dezenfekte İşlemi Nasıl Yapılır?

Su deposu dezenfekte fiyatlarını öğrenmek istediğinizde; öncelikle deponun kaç ton olduğunu ve ne tür bir deponuz olduğunu öğrenip telefon veya mail yolu ile lütfen bizimle iletişime geçiniz. Güncel su deposu dezenfekte fiyatlarını belirlemek için sizlerden gelecek bilgiye ihtiyaç vardır.

Su Deposu Temizliği Fiyatları Ne Kadar?

Su Deposu Temizliği Fiyatları Ne Kadar?

Su deposu temizliği fiyatlarını öğrenmek istediğinizde; öncelikle deponun kaç ton olduğunu ve ne tür bir deponuz olduğunu öğrenip telefon veya mail yolu ile lütfen bizimle iletişime geçiniz. Güncel su deposu temizliği fiyatlarını belirlemek için sizlerden gelecek bilgiye ihtiyaç vardır.

100% Su Deposu Bakımı Nasıl Yapılır?

100% Su Deposu Bakımı Nasıl Yapılır?

ISO ve TSE belgelerine sahip Büyükşehir su deposu bakımı, dezenfekte ve izolasyon firması işlerini yıllardır 100% müşteri memnuniyeti ile yapıyor. Kullandığımız ürünler resmi belgeli, gıda tüzüğüne uygun, insan sağlığına zararı olmayan ürünlerdir. Solvent içermez ve kanserojen etki yapmaz.100% kaliteli ve sağlıklı su deposu bakımı için hemen fiyat isteyin.

7/24 Su Deposu Temizlik Nasıl Yapılır?

7/24 Su Deposu Temizlik Nasıl Yapılır?

Su deposu temizlik, dezenfekte ve izolasyon firması işlerini yıllardır 100% müşteri memnuniyeti ile yapan firmamızda kullandığımız ürünler resmi belgeli, gıda tüzüğüne uygun, insan sağlığına zararı olmayan ürünlerdir. Solvent içermez ve kanserojen etki yapmaz.100% kaliteli ve sağlıklı su deposu temizliği için hemen fiyat isteyin.

Su Deposu Temizleme Nasıl Yapılır?

Su Deposu Temizleme Nasıl Yapılır?

Büyükşehir su deposu temizleme ve izolasyon firması olarak ISO ve TSE belgelerine sahip su deposu temizleme, dezenfekte ve izolasyon işlerini yıllardır 100% müşteri memnuniyeti ile yapıyoruz. Kullandığımız ürünler resmi belgeli, gıda tüzüğüne uygun, insan sağlığına zararı olmayan ürünlerdir. Solvent içermez ve kanserojen etki yapmaz.100% kaliteli ve sağlıklı su deposu temizleme için lütfen iletişime geçin.

Büyükşehir Su Deposu Temizliği Firması

Büyükşehir Su Deposu Temizliği Firması

15 yıllık tecrübe ile Büyükşehir su deposu temizliği firması olarak yıllardır İstanbul ve çevre şehirlerde su deposu temizleme hizmeti veren firmamız kesinlikle profesyonel kişilerden oluşmaktadır. 100% hızlı ve sonuç odaklı çalışan işletmemiz tam olarak amaca uygun olarak hareket etmektedir.

Su Deposu Temizliği, Tamiri ve İzolasyonu

Su deposu temizliği neden yapılmalı?

Sağlığımız için hayati önem taşıyan su depoları Sağlık Bakanlığı tarafından yayınlanan 08.08.2007 tarih B.10.TSH.0.10.00.04 sayılı numaralı genelgeye göre su deposu bulunan bina ve işyerlerinin depolarında belirli periyotlarda ( su kesintisi olduğu dönemlerde 3 ayda bir, diğer dönemlerde 6 ayda bir ) su deposu temizliği ve bakımı yaptırılarak dezenfeksiyonu sağlanmalıdır.

Su deposu temizliği fiyatları ne kadar?

Su deposu temizliği için fiyat öğrenmek istediğinizde; öncelikle deponun kaç ton olduğunu ve ne tür bir deponuz olduğunu öğrenip telefon veya mail yolu ile lütfen bizimle iletişime geçiniz. Güncel su deposu temizliği fiyatlarını belirlemek için sizlerden gelecek bilgiye ihtiyaç vardır.

Su deposu temizliğinde nelere dikkat edilmeli?

Suyun depolanması sırasında suyun niteliği ve sıcaklığı önemlidir. Depodaki suyun kaynağı depolamaya etki etmesinden ötürü herhangi bir dezenfeksiyon işlemi işleminde haznede olan suyun kullanılamaz hale geleceği anlamına gelmektedir. Şebeke suyunda, suyu belirli bir süre muhafaza edecek klor mevcut olmaktadır. 

Su deposu tamiri nasıl yapılır?

Su depolarının kullanım ömürleri farklıdır. Bu doğrultuda zamanla bakımlarının yapılması gerekmektedir. Depoların iç kısımlarının güncel durumları su deposu temizliği aşamasında belli olmaktadır. İçerisindeki su tahliye edildikten ve duvarlardaki tortu ve yosunlar temizlendikten sonra personel tarafından deponun ayrıntılı bir şekilde kontrol edilmesi gerekir. Hasar görülen durumlarda su deposu tamiri ile hasarın giderilmesi sağlanabilmekte ve sağlıklı kullanıma uygun bir hale gelebilmektedir.

Su deposu izolasyonu nasıl yapılır?

Su deposunda var olan su kaçağının giderilmesi ya da olası su kaçaklarının engellenmesi amacıyla uygulanan işlemler su deposu izolasyonu olarak adlandırılır.Su deposu izolasyonu, su deposu temizleme hizmeti gibi periyodik olarak yapılmaz.

Su deposu yalıtımında nelere dikkat edilmeli?

İçme suyu depolarında kullanılacak su yalıtımı ürünlerinin belirli hijyen kriterlerine uygun olması sağlığımız açısında önem taşımaktadır ve ürünün içme suyu uygunluk özellikleri belgelenmelidir.

Su deposu izolasyon fiyatları ne kadar?

Su deposu izolasyon fiyatlarını öğrenmek istediğinizde; öncelikle deponun kaç m2 olduğunu ve ne tür bir deponuz olduğunu öğrenip telefon veya mail yolu ile lütfen bizimle iletişime geçiniz. Güncel su deposu izolasyon fiyatlarını belirlemek için sizlerden gelecek bilgiye ihtiyaç vardır.

Gönder
1
7/24 Hemen Fiyat Al
Hemen Fiyat Al
7/24 hemen cevap veriyoruz, size nasıl yardımcı olabiliriz.